Rüyada cep telefonunu bulamamak

Rüyada cep telefonunu bulamamak büyük sıkıntılar çekeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu bulamamak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Rüyada cep telefonunu bulamamak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu değiştirmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu olduğunu görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek maddi olarak büyüyeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada cep telefon almak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada siyah cep telefonu görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments