Rüyada cep telefonunu satmak

Rüyada cep telefonunu satmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, anne ve baba duası alınacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunu satmak gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada cep telefonu satmak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, iyilik görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu satmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu kırılmak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı cep telefonu görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, namının yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinden cep telefonu almak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu konuşmak hayatının iplerini eline alacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments