Rüyada altın yaldız görmek

Rüyada altın yaldız görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın yaldız gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Rüyada altın yaldız görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, böyle işlere kalkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaldızlı bardak görmek çaresiz durumlarda kalacağına, yeni işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada yaldızlı kuran görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada yaldızlı kumaş görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada yaldızlı yazı görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerginliğin biteceğine alamet eder.

Rüyada yaldız görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret eder.

Rüyada tır altında kalmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments