Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek

Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, gelirinin çoğalacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçeğin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek kurutmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kuruttuğunu görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş incir görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün kurutmak boş kuruntularla uğraşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına inanılır.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments