Rüyada çiğ kestane görmek

Rüyada çiğ kestane görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada çiğ kestane gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada çiğ kestane yemek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kestane görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, onu uyaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kestane görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Rüyada yerden kestane toplamak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Rüyada kestane şekeri görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kestane vermek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çuval içinde kestane görmek azap çektiğine, stresli ve zor günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada at kestanesi görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments