Rüyada cilt lekesi görmek

Rüyada cilt lekesi görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kar elde edileceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cilt lekesi gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada cilt lekesi görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ciltte kırmızı lekeler görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciltte leke görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Rüyada ciltte lekeler görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ciltte yara görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalettir.

Rüyada cilt bakımı yapmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kitap cildi görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cilt maskesi görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, giden birinin geri döneceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments