Rüyada cima olmak

Rüyada cima olmak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cima olmak gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada köpekle cima etmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyle cima etmek kötü kişilerden uzak durulacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle cima etmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada cima olmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayla cima etmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle cima etmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle cima etmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek erkeğe cima etmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments