Rüyada çimenli su görmek

Rüyada çimenli su görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada çimenli su gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Rüyada su ve çimen görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çimenli su görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Rüyada çimen ve su görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil çimende yatmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çimenlere uzanmak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik çimen görmek allah’ın sevgisini kazanacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına işarettir.

Rüyada çimende yılan görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalettir.

Rüyada çimen üstünde namaz kılmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments