Rüyada altına çiş yapmak

Rüyada altına çiş yapmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altına çiş yapmak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Rüyada altına çiş yapmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada altına büyük çişini yapmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak işlerinin de bir düzene oturacağına, şansın kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeye çiş yapmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuğa çiş yapmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonda çiş yapmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışarda çiş yapmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulur.

Rüyada balkona çiş yapmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments