Rüyada cinsi ilişki görmek

Rüyada cinsi ilişki görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cinsi ilişki gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada cinsi ilişki görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına alamet eder.

Rüyada karşı cinsin organını görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada aynı cinsi öpmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyle öpüşmek günden günde daha fazla stres yapacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işarettir.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada karşı cinsi öpmek dinine bağlı kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments