Rüyada altına ıslatmak

Rüyada altına ıslatmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işarettir.

Rüyada altına ıslatmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada altını ıslatmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Rüyada altını ıslatan birini görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek masumluğunu ispat edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altını ıslattığını görmek nasiplerini alacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, malını ve canını riske edeceğine rivayet eder.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments