Rüyada çiş tutmak

Rüyada çiş tutmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, hastalıkların şifa bulacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada çiş tutmak gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çiş tutmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada çişe tutmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu çişe tutmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada çişini tutmak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Rüyada insan çişi görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalettir.

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışarıya çiş yapmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments