Rüyada civciv görmek

Rüyada civciv görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına inanılır.

Rüyada civciv gördüyseniz:

  • İnsanların ne kadar güçlü ya da ne kadar yetenekli olduğu konusunu gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada civciv ve yumurtasını görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada oyuncak civciv görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, başarıları ile tanınacağına rivayet eder.

Rüyada civciv pisliği görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada civciv horoz görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada civcivin ısırdığını görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada civciv eline almak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments