Rüyada civciv horoz görmek

Rüyada civciv horoz görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv horoz gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Rüyada horoz ve civciv görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek nasibin bollaşacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv horoz görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada horoz civciv görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada horoz veya tavuk görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işaret eder.

Rüyada horoz şekeri görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz yumurtası görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz başı görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments