Rüyada civciv toplamak

Rüyada civciv toplamak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, güzel bir hayat süreceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada civciv toplamak gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada civciv toplamak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yada civciv görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla civciv görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kutuda civciv görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, elini haramdan uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada sarı civciv görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Rüyada civciv ısırdığını görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada suda civciv görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada kedi civciv görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments