Rüyada civciv uçurmak

Rüyada civciv uçurmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, rakiplerin alt edileceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hayırlı kapılar açılacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv uçurmak gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Rüyada uçan civciv görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, amaçlarına nail olacağına yorulur.

Rüyada civciv uçurmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işlerinin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada civcivin uçtuğunu görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kindar olacağına yorulur.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada civcivleri görmek mutlu olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Rüyada çok fazla civciv görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv beslediğini görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civcive yem vermek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments