Rüyada civciv yavrusu görmek

Rüyada civciv yavrusu görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada civciv yavrusu gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya işleri halletme biçiminizde fark yaratabilecek mücadeleci bir ortam söz konusu olabilir.

Rüyada civciv yavrusu görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada yavru civciv görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına inanılır.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, tüm özlemini gidereceğine tabir olunur.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada civciv yemlemek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek kindar olacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada civciv hediye almak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments