Rüyada çocuğunu suda boğmak

Rüyada çocuğunu suda boğmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, büyük işlere imza atacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine alamet eder.

Rüyada suda birini boğmak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada bebeği suda boğmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işarettir.

Rüyada suda insan boğmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayırlı işe işarettir.

Rüyada birini suda boğmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada suda adam boğmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada kendini suda boğmak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kediyi suda boğmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments