Rüyada çok büyük masa görmek

Rüyada çok büyük masa görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, ondan şifa göreceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük masa gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyor ya da değişikliğin gerektiği yerleri görüyor olabilirsiniz.

Rüyada çok büyük masa görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük yemek masası görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına inanılır.

Rüyada büyük bir masa görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada büyük masa görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada kendini yemek masasında görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilardo masasi görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski yemek masası görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz masa görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments