Rüyada çok fazla yatak görmek

Rüyada çok fazla yatak görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Rüyada çok fazla yatak gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Rüyada birden fazla yatak görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, yeni duygular tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla yatak görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kapı görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok fazla büyük abdest yapmak işlerde aksilikler yaşanacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla alyans takmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada çok fazla gülmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada fazla ayakkabı görmek şöhret ve itibar kazanacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada çok fazla çikolata yemek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işlere nazar değeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments