Rüyada çok incir görmek

Rüyada çok incir görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulur.

Rüyada çok incir gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Rüyada incir ve üzüm görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına alamet eder.

Rüyada incir armut görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada incir ve kayısı yemek borçlarını ödemekte zorlanacağına, zararların yakında telafi edileceğine işarettir.

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı incir yemek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işarettir.

Rüyada büyük incir görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm ve incir toplamak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments