Rüyada büyük incir görmek

Rüyada büyük incir görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, ekmeksiz kalacağına, ister istemez çok üzüleceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sorunlarının son bulacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına rivayet eder.

Rüyada büyük incir gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Rüyada büyük incir ağacı görmek hüsrana uğrayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük incir görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük incir yemek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük incir toplamak neşe ve sağlıkla geçeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yaş incir almak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada incir pestili görmek geçim derdinin kalmayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulur.

Rüyada siyah incir yediğini görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret eder.

Rüyada incire basmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments