Rüyada çok perde görmek

Rüyada çok perde görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çok perde gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Rüyada perde almak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işarettir.

Rüyada yeşil perde görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perde değiştirmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, daha çok iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camda asılı perde görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada ev perdesi görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde kestiğini görmek birlikte bazı işler yapılacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmız perde görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mavi perde görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments