Rüyada çok sayıda tavuk görmek

Rüyada çok sayıda tavuk görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda tavuk gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl amaçlarınızı ya da niyetinizi anlamayabilirler.

Rüyada çok sayıda tavuk görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda fare görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda inek görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda yavru kedi görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda tuvalet görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda polis görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments