Rüyada çok sel görmek

Rüyada çok sel görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada çok sel gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada derede sel görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak kısmetin açılacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selden kaçtığını görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine inanılır.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, yeni bir semte taşınılacağına alamet eder.

Rüyada evini sel bastığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada mavi sel görmek geçim derdi çekmeyeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel suyu görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine rivayet eder.

Rüyada selden kurtulmak rızkın da ömür boyu süreceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments