Rüyada çok uzun merdiven görmek

Rüyada çok uzun merdiven görmek yanlış bir karar verileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok uzun merdiven gördüyseniz:

  • Maddi alanda da akılcı olmalısınız.

Rüyada uzun merdivenden inmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalettir.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, içsel güvensizliklerinize inanılır.

Rüyada uzun merdivenden çıkmak işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalettir.

Rüyada uzun bir merdiven görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada uzun merdiven çıkmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments