Rüyada çorapla gezmek

Rüyada çorapla gezmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, yetkili bir göreve atanacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada çorapla gezmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz çorapla gezmek mirasa, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Rüyada çorapla gezmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, atılan adımların zarar getireceğine inanılır.

Rüyada kokmuş çorap görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz çorap giymek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet eder.

Rüyada yamalı çorap giymek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden çorap almak makam ve rızık sağlayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işaret eder.

Rüyada ince çorap görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebek çorabı görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments