Rüyada çukurda namaz kılmak

Rüyada çukurda namaz kılmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada çukurda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Rüyada çukurda namaz kılmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kandil gecesi namaz kılmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çölde namaz kılmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin cenaze namazını kılmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada minarede namaz kılmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada camide cemaatle namaz kılmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezan okunurken namaz kılmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak yerde namaz kılmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ali

Ruyamda cuma gunuydu cuma namazina gidip gitmeme arasinda kararsizdim millet camiye gitmiş ve cami dolmustu bende binanin disinda duvarin kenarinda oturup namaz kilmaya basladim ilk kildigimda kible cok tersti bi kadin vardi orda kible ne taraf diye sorup duzelttim kilarken ilk once duz bir zemindi ama ilerleyen dakikada cukurun icinde namaz kiliyordum yanimda 2 kadin oturuyor 2de cocuk oynuyordu cocuklardan dolayi namaz kilmaktan zorlaniyordum bu sekilde namaz kilarken uyandim

Rahime

Rüyamda yani bir geceydi ben kaynanam ve bir kaç kişi yine vardı namaz kılmaya gidiyorduk camiymiydi başka bir yermiydi bilmiyorum girdik baktık dolu namaz kılan erkeklerle dolu bir oda vardı dur bı buraya bakayım belki kadınlarda burda namaz kılıyordu dedim kapıyı açtım kadınlar orda namaz kılıyordu bizde yani çiğ tavuk getirmiş tık hayrımiza yapıp dağıtmak için tavukları bir kenara koydum boş yer vardı kaynanamla ben oraya gittik namaz kılmaya yalnız benim namaz kildigim yer biraz cokukdu