Rüyada çürük patates yemek

Rüyada çürük patates yemek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok daha iyi günler göreceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çürük patates yemek gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Rüyada çürük patates yemek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük kiraz yemek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çürük armut yemek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada çürük meyve yemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çürük kayısı yemek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada çürük fındık yemek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çürük zeytin yemek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına tabir olunur.

Rüyada çürük üzüm yemek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments