Rüyada cüzdan istemek

Rüyada cüzdan istemek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, kendisine ev alacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada cüzdan istemek gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Rüyada cüzdan istemek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz cüzdan görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek cüzdan görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Rüyada cüzdanını kaybetmek ve bulmak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanını çaldırdığını görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada birden fazla cüzdan görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aile cüzdanı görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine inanılır.

Rüyada cüzdanda anahtar görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments