Rüyada cüzdan satmak

Rüyada cüzdan satmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, çektiği yokluğun unutulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, rızkın genişlemesine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdan satmak gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Rüyada cüzdan satmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah cüzdan görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalet eder.

Rüyada cüzdan çaldırmak görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada yeşil cüzdan almak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret eder.

Rüyada para cüzdanını çaldırmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş cüzdan çalmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına yorulur.

Rüyada cüzdanı kaybedip tekrar bulmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada başkasının cüzdanını görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments