Rüyada dağın patladığını görmek

Rüyada dağın patladığını görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın patladığını gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada dağların patladığını görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada dağın patladığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonun patladığını görmek dertleşerek moral bulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sivilcenin patladığını görmek hayatın temposunun yükseleceğine, saygın ve ünlü biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabaların patladığını görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada suyun patladığını görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ampul patladığını görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulur.

Rüyada arabasının lastiğinin patladığını görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments