Rüyada dalında fasülye görmek

Rüyada dalında fasülye görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, böylece hayatından memnun olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında fasülye gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada dalında fasülye görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada fatır suresini görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada fatma ananın elini görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kara fatma görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada fatıma anamızın elini görmek kazancın gittikçe azalacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada kuru fasülye ekmek moralsiz ve düşünceli olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada fatma ismi görmek kendisini ailesine vereceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına tabir olunur.

Rüyada fatma görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, aile hayatına adım atılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments