Rüyada dalında yeşil fasulye görmek

Rüyada dalında yeşil fasulye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada dalında yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yeniden değerlendirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada dalında yeşil fasulye görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada dalında taze fasulye görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil fasulye sulamak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada etli yeşil fasulye yemek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye tanesi görmek iş hayatında zarar edileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taze fasulye görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments