Rüyada damar kesmek

Rüyada damar kesmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damar kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Rüyada şah damarını kesmek ticaretin önünün açılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada damar kesmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde damar görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işaret eder.

Rüyada bacak damarlarını görmek büyük işlere girileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şah damarının patladığını görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına inanılır.

Rüyada bacakta damar görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada damardan kan almak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments