Rüyada damga pulu görmek

Rüyada damga pulu görmek kazancın düşeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, canlanacağına, zararını tamamen kapatacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, müşterilerinin çoğalacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada damga pulu gördüyseniz:

  • İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz ilişkilerinizin gelişip, besleneceği bir süreç olabilir.

Rüyada damga pulu görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada damga basmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada acı pul biber görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada pullu mendil görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pullu yazma görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Rüyada allı pullu elbise görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pul görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak pul görmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments