Rüyada dar bir tünelden geçmek

Rüyada dar bir tünelden geçmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Rüyada dar tünelden geçmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalettir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada dar bir tünele girmek yeni duygular tadacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada tünel geçmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada trenle tünelden geçmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada tünelin içinden geçmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Rüyada tünellerden geçmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments