Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, büyük bir yenilgi alacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Rüyada eski sevgiliyi dargın görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak sıkıntıların bir anda biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi dargın görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun birine sarılmak haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dargın birini görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments