Rüyada darı almak

Rüyada darı almak her şeyin sarpa saracağına, insanların afiyet bulacağına, yolunda gideceğine, ortaklıkların bozulacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, ferahlayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Rüyada darı almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Rüyada darı unu görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Rüyada darı ekmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada darı taneleri görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada darı görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine inanılır.

Rüyada darı pişirmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine inanılır.

Rüyada kaynamış darı yemek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru darı görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments