Rüyada darı pişirmek

Rüyada darı pişirmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada darı pişirmek gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada darı pişirmek çok büyük başarı kazanacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş darı görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada darı biçmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru darı görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada darı ekmeği görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, başarının garantileneceğine inanılır.

Rüyada darı taneleri görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış darı yemek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments