Rüyada delik parmak

Rüyada delik parmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, dinç kalacağına, dinden çıkacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada delik parmak gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet etmektedir.

Rüyada delik parmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada parmağı delik çorap görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada parmağının delik olduğunu görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, malını ve parasını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada parmağını delik görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işaret eder.

Rüyada delikli altın görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada büyük delik görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işarettir.

Rüyada ortası delik para görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments