Rüyada deprem anını görmek

Rüyada deprem anını görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, birçok iş teklifi alınacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem anını gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Rüyada deprem anını yaşamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada deprem anını görmek yakında işlerinin aksayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına inanılır.

Rüyada ölüm anını görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada anı görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada eşek anırması görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada anıları görmek işlerin hafifleyeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin ölüm anını görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments