Rüyada deprem ve ağlamak

Rüyada deprem ve ağlamak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada deprem ve ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada deprem görüp ağlamak çok mutlu olunacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde ağlamak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem ve ağlamak işlerin de yolunda gideceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada deprem ve ev yıkılması görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli deprem görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem korkusu yaşamak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınıfta deprem olduğunu görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, elindekileri de yitireceğine işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments