Rüyada deprem ve yangın görmek

Rüyada deprem ve yangın görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada deprem ve yangın gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Rüyada yangın deprem görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, bilincin artacağına delalet eder.

Rüyada deprem ve yangın görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada yangın ve deprem görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada yangın duman görmek her zaman el üstünde tutulacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba yangını görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde yangın görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yangına girmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangını engellemek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments