Rüyada derede oynamak

Rüyada derede oynamak rakiplerin başarı kazanacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada derede oynamak gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Rüyada derede oynamak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına işarettir.

Rüyada derede ayaklarını yıkamak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada dereden yüzerek geçmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tertemiz dere görmek ruhunun şifa bulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede ördek görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada dere ve balık görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada küçük dere görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada sulu dere görmek sonunda maddi zarara gireceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments