Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak işinde çok büyük bereket göreceğine, istemediği halde borçlanacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, terfi alamayacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereden karşıya geçmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden geçtiğini görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sudan geçmeye çalışmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denizi geçmeye çalışmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına inanılır.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments