Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, aydınlığa çıkılacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, durgunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belirli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dermansız hastalık görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına inanılır.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments