Rüyada devlet adamlarını görmek

Rüyada devlet adamlarını görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, haram mal yiyip içeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada devlet adamlarını gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada devlet adamlarını görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamlarıyla yemek yemek darlık içine düşeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada devlet büyüğü görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada devlet dairesi görmek işlerin günden güne açılacağına, geçim derdinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlete atanmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kederlerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek huzur ve mutluluk bulacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işarettir.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments