Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamının cenazesini görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğüne su vermek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulur.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kazancının günbegün artacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak hasret çekenlerin birleşeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments