Rüyada devlet kadını görmek

Rüyada devlet kadını görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet kadını gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Rüyada devlet kadını görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, giden birinin geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak fırsatların elden kaçacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir devlet büyüğü görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, bol muhabbette kalacağına inanılır.

Rüyada devlet dairesine gitmek zorluğa düşeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına tabir olunur.

Rüyada devlete atanmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments